CoPilot versterkt managementteam met nieuwe Manager Sales en Partners

Werkgevers optimaal ondersteunen bij het gehele HR proces? Dat is waar de experts van CoPilot zich dag in dag uit voor inzetten. Waar CoPilot voorheen, onder de naam Van Spaendonck Online, met name een administratiekantoor was, kunnen klanten vandaag de dag rekenen op ontzorging rondom HR en salaris. Met de expertise van de medewerkers en het gebruik van Loket.nl als software, sluit CoPilot naadloos aan op de behoeftes van klanten en potentiële klanten.  

Met de komst van Marc van Gaal als directeur in 2022, is er een versnelling gekomen in de ontwikkelingen van deze oplossingen en een sterke ambitie neergezet om het mkb nog beter en verdergaand te ondersteunen. Om dit naar een nog hoger level te tillen, wordt ons managementteam vanaf 14 augustus versterkt met Marcel van der Marck als Manager Sales en Partners. Marcel is sinds 1996 als consultant, manager en ondernemer werkzaam op het snijvlak van sales, marketing, innovatie en software/ICT. Marcel heeft gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het gebied van customer experience (CX), advanced analytics, Artificial Intelligence en real-time marketing en de impact hiervan op de klantbeleving.  

“Met zijn commerciële ervaring en aanpak die gericht is op samenwerken, zowel intern als met klanten, ben ik ervan overtuigd dat Marcel een positieve impact gaat hebben op de invulling van onze ambitie”, geeft Marc van Gaal aan. 

 

Anderen lazen ook

Eerst zien, dan geloven?

Plan een gratis demo: zonder zorgen jouw salaris- en HR-administratie nog efficiënter regelen. We helpen je graag!

CoPilot Character