Nieuwe medewerkers vinden? Succes verzekerd met goede werving- en selectiesoftware!

Wil jij de slagkracht van een grote organisatie op HR-gebied, maar wel tegen lage kosten? Onze werving- en selectiesoftware is speciaal ontwikkeld, samen met partner Ubeeo, om het mkb te ondersteunen in de effectieve zoektocht naar nieuwe medewerkers. In een handige digitale omgeving wordt het complete werving- en selectieproces inzichtelijk. Wat levert dat op voor jou? Mark van der Pijl, New Business Product Manager bij Van Spaendonck, zet de belangrijkste voordelen op een rijtje. 

Vergroot je bereik en verbeter je HR-procedure

Veel mkb-bedrijven lopen vast in hun zoektocht naar nieuwe collega’s doordat de openstaande vacature binnen de comfortzone van het eigen netwerk blijft hangen. Vrienden, familie, collega’s en volgers van de social media kanalen delen actief de vacature, maar zo worden die echte toppers maar zelden gevonden. Onze werving- en selectiesoftware vergroot dat bereik door de vacature automatisch te delen op verschillende relevante vacaturesites tegelijk voor een vast bedrag. De tool selecteert daarvoor automatisch de beste opties uit 600 vacaturebanken. 

Met de digitale omgeving van de module Werving & Selectie geef je bovendien extra aandacht aan de beleving vanuit de sollicitant. Solliciteren, maar ook opvolgen van reacties gaat makkelijk, snel en laagdrempelig. Normaal gesproken activiteiten waar fulltime een HR-manager voor nodig is en waarbij veel tijd en aandacht naar planningen en contactmomenten met kandidaten gaat. Daar helpt de online tool je bij met automatische acties en opvolgingen, waardoor je de professionele ervaring van een grote organisatie kunt bieden aan kandidaten, met daarbij nog steeds die persoonlijke kenmerkende touch vanuit het mkb. 

Personeel vinden? lees hoe je de effectiviteit vergroot en kosten verlaagt!

HR op hoog niveau tegen lage kosten

Tijdswinst levert het je dus zeker op. Maar ook financieel is de werving- en selectiesoftware heel interessant voor jou als mkb-bedrijf. De totale werving en selectie wordt begeleid, van het breed verspreiden van vacatures tot het monitoren van gespreksuitnodigingen en afspraken. En dat allemaal voor een vast bedrag, eenmalig in te zetten per vacature. Geen vaste abonnementskosten wanneer je geen vacatures open hebt staan, maar pay per use, op het moment dat jij het nodig hebt. 

Binnen 15 minuten richt je jouw eigen online omgeving in en start je direct de zoektocht naar nieuwe medewerkers! De andere voordelen zijn:

  • Alles in één digitale omgeving voor een optimale sollicitatiebeleving van kandidaat en werkgever
  • Pay per use per vacature, je zit niet aan een abonnement vast
  • Extra bereik door het automatisch plaatsen van vacatures op externe vacaturesites
  • Alle tools van een uitgebreide HR-afdeling tegen lage kosten 

Vind sneller de juiste persoon voor jouw openstaande vacature en maak gebruik van de vele voordelen en extra’s van de module Werving & Selectie.

Direct een digitale omgeving starten? Klik hier.    

 

Eerst zien, dan geloven?

Plan een gratis demo: zonder zorgen jouw salaris- en HR-administratie nog efficiënter regelen. We helpen je graag!

CoPilot Character