Krachtige partners voor een succesvol wervings- en selectieproces

Ben je als werkgever op zoek naar de beste wervings- en selectiemogelijkheden? Dan is het essentieel om gebruik te maken van de juiste technologieën en expertise. En dat is precies waar onze samenwerkingen met Ubeeo en The Selection Lab om de hoek komen kijken.

Efficiënte oplossingen door samenwerking met onze partners

Als mkb’er kan het werven en selecteren van nieuw personeel een uitdagende en tijdrovende taak zijn. Maar met de geautomatiseerde processen van Ubeeo en de persoonlijkheidsscans van The Selection Lab, maken wij het jou als werkgever een stuk makkelijker. Van het opstellen van vacatureteksten tot en met de onboarding van nieuwe medewerkers: wij ondersteunen je bij het gehele proces. Zo vind je de beste kandidaat en bouw je een duurzame relatie op met je medewerkers.

Innovatief en efficiënt werven met Ubeeo

Samen met Ubeeo bieden wij jou dé innovatieve wervings- en selectietool. Deze is ontworpen om het wervingsproces te vergemakkelijken en te stroomlijnen. Hiermee kun jij als werkgever tijd besparen bij het uitnodigen en afwijzen van kandidaten en is mobiel solliciteren mogelijk. Daarnaast biedt Ubeeo objectief werven aan, door gegevens van kandidaten pas later in het proces zichtbaar te maken, nadat er is vastgesteld dat de motivatie van de kandidaat aansluit bij de vacature.

Ontdek de kracht van The Selection Lab

Ook bij The Selection Lab draait het om het vinden van de juiste match tussen werkgevers en werknemers, en daarbij maken zij gebruik van e-assessments. Door het analyseren van persoonlijkheidskenmerken en motivaties van kandidaten, bieden zij werkgevers inzicht in de persoonlijkheid van potentiële medewerkers en wordt de kandidatenpool vergroot. Op deze manier wordt er gestreefd naar een duurzame relatie tussen jou als werkgever en je medewerkers.

Recruitment Tech 35

En met deze mooie innovatieve expertises hebben Ubeeo en The Selection Lab mooie plekken behaald in de Recruitment Tech 35. Deze top 35 is samengesteld door middel van de Recruitment Tech Survey 2023, waarin werd onderzocht welke leveranciers van recruitmenttechnologie het hoogste scoorde onder haar gebruikers. Dit deden ze onder 251 recruiters werkzaam aan corporate- en bureauzijde.

 

Meer lezen over onze partners?

Wil je meer weten over onze partners Ubeeo en The Selection Lab? Samen met Loket.nl zijn wij in gesprek gegaan met de eigenaren van Ubeeo en The Selection Lab, waarin we dieper ingaan op hun visie en expertise, hun mooie prestatie bij de Recruitment Tech 35 en de samenwerking tussen CoPilot en Loket.nl.


 

Eerst zien, dan geloven?

Plan een gratis demo: zonder zorgen jouw salaris- en HR-administratie nog efficiënter regelen. We helpen je graag!

CoPilot Character